web design
promovare site
magazine virtuale
contact

Consultanta situri internet

Pe langa serviciile de web design oferite de firma noastra, oferim si consultanta pentru dezvoltarea de proiecte bazate pe internet. Daca doriti realizarea unui site internet si nu stiti exact ce fel de site ar fi cel mai potrivit pentru serviciile sau produsele oferite de firma Dumneavoastra puteti apela cu incredere la noi.

Prezentam in continuare serviciile legate de consultanta pe care le oferim. Pentru clientii care doresc si realizarea sitului in colaborare cu firma noastra consultanta este gratuita.


Consultanta site: tipul de site potrivit

In functie de afacerea pe care o detineti, de tipul firmei (domeniul de activitate), de fondurile disponibile si de strategia de marketing pe care ati avut-o pana in prezent, personalul firmei noastre va va face o propunere pentru tipul de proiect pe care ar fi bine sa il implementati in crearea sitului.

Pentru un anumit tip de afacere se potriveste un anumit tip de site, iar fiecare client este unic - la fel si nevoile sale legate de prezenta afacerii pe internet.

Dintre tipurile de situri pe care le realizam, cele mai cerute sunt siturile pentru prezentarea firmei sau a afacerii - situri disponibile in 2 variante: start si business, dar si magazine online cataloage de produse, portaluri si situri la comanda.

Consultanta internet: concurenta online

Inainte de a optimiza un site pentru motoarele de cautare trebuie facuta o atenta analiza a concurentei de pe internet pentru domeniul respectiv, atat in caz general cat si in cazul particular al unor anumite fraze de interogare a motoarelor de cautare, fraze pentru care se doreste clasarea intre primele rezultate.

Sunt cazuri in care incercarea de a ajunge in fata pentru o anumita fraza are putine sanse de reusita, astfel ca optimizarea acelei fraze este o pierdere de resurse. Atunci se va cauta o alta fraza pentru optimizare, eventul mai multe fraze care sa echivaleze sau sa depaseasca in numar de vizitatori adusi sitului fraza initiala.

Sunt si cazuri in care plasarea pe pozitia 3-4 pentru 2-3 fraze este mai profitabila decat plasarea pe pozitia 1 pentru o fraza mai generala de interogare.

Consultanta optimizare SEO

Consultanta pentru optimizarea paginilor se intrepatrunde cu analiza concurentei online. In optimizarea unei paginii trebuie tinut cont si de concurenta pentru fraza care se doreste a fi optimizata.

Punem la dispozitie serviciile noastre pentru a analiza concurenta online si pentru a sugera fraze pentru care sa se incerce optimizarea unui site la cerere.

Preturi consultanta

Pentru preturile practicate va rugam sa ne contactati. Ele difera de la proiect la proiect astfel ca pentru o apreciere cat mai exacta a sumei este nevoie sa primim de la client cat mai multe detalii despre site sau activitatea firmei (domeniul afacerii).

Modalitatile de consultanta sunt multiple, in fuinctie de timpul si preferintele clientului si se intind de la intalniri directe de discutii la consultanta online (Messenger, Skype) si consultanta prin email sau posta clasica.


servicii de WEB DESIGN si magazine virtuale oferite de firma noastra
      web design
      reclame Google
      promovare site
      optimizare Google
      web hosting
      consultanta situri
      inregistrare domenii
      intretinere si administrare

preturi estimative pentru proiecte realizate
      site prezentare firma
      site prezentare business
      magazine virtuale la comanda
      magazine virtuale la cheie
      cataloage prezentare produse
      site de tip portal
      site la comanda

ultimele proiecte realizate
      www.ralmi.ro
      www.dgmguard.ro
      www.devihov.ro
      www.aquarell.ro
      www.alizmetab.ro
      www.bodyharmony.ro
      www.e-galaxy.ro