web design
promovare site
magazine virtuale
contact

Promovare site

Promovarea siturilor pe internet se poate face in multiple moduri, unele care necesita plati constante, alte care necesita plati doar initial si altele care sunt gratuite. Promovarea poate fi facuta intr-un mod targetat (cum sunt reclamele Google sau optimizarea siturilor pentru cautari) sau poate fi facuta pentru "brand awareness" (publicitate pe un anumit site prin bannere).

Avem experienta atat in promovarea pe situri cat si in campaniile de promovare prin reclame Google AdWords, fiind atestati "Google Advertising Professional". Vezi mai multe despre reclamele online Google. Download oferta reclame online.


Promovare site: diverse metode

Va punem la dispozitie mai multe metode de promovare a unui site, metode ce se aleg in functie de rezultatele asteptate:

Cea mai buna modalitate de promovare a unui site este insa sa se foloseasca un mix intre cele 2 metode. Pentru promovarea tuturor siturilor pe care le realizam in departamentul de web design folosim ambele metode. Promovarea sitului prin inscrierea in directoare web si optimizarea seo sunt incluse in pret, insa avem si pachete promotionale de achizitionare a unui site impreuna cu reclame Google la un pret avantajos pentru client.

Promovarea prin reclame platite

Promovarea siturilor prin reclamele platite aduce rezultate imediate, vizitatorii altor situri ajungand pe situl promovat prin clickuri pe reclamele dumneavoastra aparute pe acele situri.

Anunturile campaniei de reclame sunt afisate pe motorul de cautare Google in cazul in care utilizatorul cauta termeni asemanatori cu anuntul dumneavoastra. Cand utlizatorul face click pe anuntul dumneavoastra este trimis pe situl dumneavoastra si devine un vizitator al sitului. Este treaba sitului cat de bine poate converti acel utilizator in client.

Pentru plata reclamelor Google exista 2 optiuni:

  • CPM (taxarea la mia de afisari pentru bannere)
  • CPC (taxarea la click primit pe reclama)

vezi detalii despre reclamele online

Avantajele promovarii platite

  • rezultate imediate
  • rezultate masurabile (plata pentru o comanda)
  • rapiditate in crearea campaniei
  • usor de adaptat nevoilor sitului
  • targetare puternica
  • plata doar pentru rezultate
  • pret mic raportat la rezultatele generate

Promovarea prin optimizare SEO

Prin optimizarea SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare, situl va fi gasit de vizitatori prin cautari in motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc). In mod normal, acest tip de promovare nu ar trebui sa lipseasca nici unui site, fiind cea care ar trebui sa aduca in jur de 80% din totalul vizitatorilor sitului. cititi mai mult despre optimizare pentru motoarele de cautare.servicii de WEB DESIGN si magazine virtuale oferite de firma noastra
      web design
      reclame Google
      promovare site
      optimizare Google
      web hosting
      consultanta situri
      inregistrare domenii
      intretinere si administrare

preturi estimative pentru proiecte realizate
      site prezentare firma
      site prezentare business
      magazine virtuale la comanda
      magazine virtuale la cheie
      cataloage prezentare produse
      site de tip portal
      site la comanda

ultimele proiecte realizate
      www.ralmi.ro
      www.dgmguard.ro
      www.devihov.ro
      www.aquarell.ro
      www.alizmetab.ro
      www.bodyharmony.ro
      www.e-galaxy.ro