web design
promovare site
magazine virtuale
contact

Reclame online pe Google


Promovare site prin reclame online Google

Va oferim de acum, pe langa optimizare si promovare SEO si posibilitatea promovarii afacerii dumneavoastra prin intermediul reclamelor online platite. Reclamele online sunt anunturi text sau bannere grafice. oferta reclame google

Ce sunt reclamele online Google?

Reclamele online Google sunt reclame de tip text care apar in parte dreapta a paginii pentru cautarile pe Google, sub denumire "linkuri sponsorizate", sau apar pe siturile partenere Google sub titlul "Anunturi Google". Reclamele sunt afisate in partea dreapta a paginii in functie de fraza cautata de utilizator sau de continutul paginii - pentru siturile partenere. Astfel reclamele vor fi in tema cu ceea ce utilizatorul cauta, dumneavoastra avand astfel sansa de a primi pe site un vizitator interesat de produsele/serviciile oferite de dumneavoastra.

Avem experienta atat in promovarea pe situri cat si in campaniile de promovare prin reclame Google AdWords, unul dintre angajatii nostri fiind "Profesionist in publicitate Google" (puteti verifica dand click pe logoul Google Adwords Qualified Individual din parte de sus a paginii).Un cal doilea coleg este in plin proces de acreditare Google AdWords Professional pentru a obtine statutul de Profesionist in publicitate Google.

Cum functioneaza?

Reclamele online sunt afisate pe siturile partenere sau in partea dreapta a paginii Google pentru cautari, ele putand astfel fi vizualizate de utilizatorii de internet. La un click pe una dintre reclamele dumneavoastra, vizitatorul este directionat catre situl dumneavoastra.

Cat costa reclamele Google?

Plata pentru reclamele Google se face doar pentru click pe anunt, adica pentru un vizitator pe site, si ea difera in functie de cuvantul cheie ales pentru anunt. In medie, un click porneste de la 7 - 8 centi, ceea ce inseamna ca pentru un dolar se pot primi pana la 13 de vizitatori. Un calcul simplu arata ca pentru 100$ se pot primi pe site pana la 1300 de vizitatori interesati de produse/serviciile sitului.

Un calcul simplu si realist arata ca, daca 2% din vizitatorii sitului cumpara un produs/serviciu, atunci sunt 26 de cumparari pentru 100$ platiti, ceea ce inseamna ca cele 26 de comenzi trebuie sa aduca un profit mai mare de 100$ cheltuiti pentru ele.

comanda acum o campanie online

Suma minima pentru reclama

Suma minima pentru o campanie de reclame este de 100$/luna, iar aceste fonduri pot fi setate sa se cheltuiasca pe parcursul mai multor zile. Se poate seta suma care se doreste a fi cheltuita pe zi. In momentul in care fondurile se epuizeaza, reclamele nu vor mai aparea.

Cand pot incepe reclamele?

Se poate incepe imediat, durata de activare a unei campanii de reclame fiind de circa 30 minute.

Cum pot vizualiza rezultatele reclamelor online?

Rezultatele campaniei de reclame pot fi vizualizate prin analiza traficului de pe site-ul dumnvoastra. Cele mai multe situri ce ofera servicii de analiza a traficului ofera si posibiliatatea de a vedea de unde au ajuns pe site vizitatorii.

Cum pot beneficia de reclamele Google?

Pentru a incepe o campanie de reclame pe Google, este suficient sa completati si sa trimiteti formularul de comanda pentru campania online de reclame Google, sa ne scrieti email la adresa keep@in-touch.ro specificand in titlul sau "Comanda campanie reclame". Va emitem factura iar dupa inregistrarea platii in contul nostru, campania dumneavoastra va incepe in maxim 24 ore. Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie prin email.

Doresc sa stiu mai multe detalii despre reclamele online

Pentru a pune orice fel de intrebare si pentru orice detalii pe care doriti sa le cunoasteti, puteti apela la consultantii nostri. Vom fi bucurosi sa va putem ajuta cu orice fel de informatii legatele de campaniile de reclame online pe care le realizam. Ne puteti contacta aici.


servicii de WEB DESIGN si magazine virtuale oferite de firma noastra
      web design
      reclame Google
      promovare site
      optimizare Google
      web hosting
      consultanta situri
      inregistrare domenii
      intretinere si administrare

preturi estimative pentru proiecte realizate
      site prezentare firma
      site prezentare business
      magazine virtuale la comanda
      magazine virtuale la cheie
      cataloage prezentare produse
      site de tip portal
      site la comanda

ultimele proiecte realizate
      www.ralmi.ro
      www.dgmguard.ro
      www.devihov.ro
      www.aquarell.ro
      www.alizmetab.ro
      www.bodyharmony.ro
      www.e-galaxy.ro