web design
promovare site
magazine virtuale
contact

WEB DESIGN

Web Design: realizarea siturilor web - de la concept grafic (design) original, la proiectare sitului web si implementarea solutiei - sunt servicii pe care le oferim clientilor nostrii de o buna perioada de timp. Echipa de web design a companiei noastre este una cu experienta de peste 10 ani de zile in domeniul designului web.

Ce intelegem noi prin web design? Realizarea, unei solutii bazata pe internet care sa satisfaca o serie de cerinte: design grafic atragator si personalizat, optimizarea pentru motoarele de cautare, promovare , eventual publicitate online. In general urmarim ca web design sa nu insemne strict o solutie grafica placuta ochiului, ci mai degraba o solutie placuta ochiului si aducatoare de vizitatori pe care sa ii transforme in posibili clienti. comparatie proiecte de web design.


WEB DESIGN - site de prezentare

Cel mai simplu proiect de web design pe care il punem la dispozitia clientilor nostri are drept scop prezentarea firmei / produselor / serviciilor acestora si asigurarea prezentei pe internet. Avantajele multiple ale acestui tip de proiect il fac sa fie unul dintre cele mai cautate proiecte de web design ale firmei noastre:

Pentru detaliile acestui proiect vizitati: site prezentare firma.

WEB DESIGN - site prezentare business

Proiect de web design asemanator sitului de prezentare, insa de o complexitate mai ridicata. Pune la dispozitia contractantului posibilitatea de a face o prezentare completa firmei, de a putea crea o imagine online bogata si originala pentru compania sa.

Situl este de asemenea optimizat pentru motoarele de cautare, timpul de executie este de aproximativ 15 zile, preturi incepand de la 400 Euro fara TVA. Web designul pentru acest proiect include de asemenea si promovarea online prin inscrierea in peste 100 de directoare web. site prezentare business

WEB DESIGN magazin virtual

Unul dintre cele mai cautate tipuri de situri internet este magazinul virtual, site ce pune la dispozitie posibilitatea vanzarii direct pe internet a diverselor produse. Magazinul virtual realizat de echipa noastra este facil de intretinut si administrat.

Solutia noastra de design pentru magazinele virtuale este una 100% romaneasca, fiind adaptata pietei din tara noastra. Complexitatea ridicata a magazinului oferit si flexibilitatea configurarii sale il fac una dintre cele mai bune solutii de vanzari online. Web design original si optimizat pentru motoarele de cautare, include promovarea in directoare romanesti.

Preturi competitive, tinand cont de complexitatea functionalitatii. Pentru detalii: web design magazine virtuale

WEB DESIGN - cataloge de prezentare

Cataloagele de prezentare sunt alternativa de web design pentru magazinelor virtuale pentru aceia care nu doresc sa vanda online. Situl are o complexitate sporita, functionalitate avansata si prezinta usurinta in administrare.

Ca orice proiect de web design pe care il realizam are ca principal obiectiv optimizarea SEO pentru o cat mai buna plasare in rezultatele motoarelor de cautare. Promovarea este la randul sau inclusa in pretul proiectului, de asemenea designul unic si personalizat. Pentru detalii vedeti: cataloage de prezentare

WEB DESIGN - situri de tip portal

Designul web al unui portal este o actiune de durata ridicata comparativ cu celelalte proiecte de web design. Portalul este un site de anvergura, axat pe o anumita tema, generala sau de nisa, site web ce isi propune tratarea majoritatii subiectelor din acea tema. (Exemplu: portal de afaceri: firme, anunturi, licitatii, cereri, oferte, produse, stiri, consultanta, forum, bursa, curs valutar, etc.)

Preturile si termenele de executie se stabilesc in functie de proiect si cerintele beneficiarului.

WEB DESIGN - situri la comanda

Daca pentru proiectul dumneavoastra de web design nu va incadrati in nici unul din tipurile de proiecte de mai sus, nu este nici o problema! Asiguram si crearea siturilor web la comanda, dupa specificastiile clientului. Pentru crearea unui site web la comanda va rugam sa ne contactati si sa ne dati o descriere cat mai ampla a proiectului de web design pe care il doriti. Aceasta descriere va sta la baza caietului de sarcini al sitului si la baza contractului.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (Google) si promovarea online prin inscrirea un directoare web sunt incluse si in acest proiect de web design, ca si in oricare din proiectele realizate de firma noastra.


servicii de WEB DESIGN si magazine virtuale oferite de firma noastra
      web design
      reclame Google
      promovare site
      optimizare Google
      web hosting
      consultanta situri
      inregistrare domenii
      intretinere si administrare

preturi estimative pentru proiecte realizate
      site prezentare firma
      site prezentare business
      magazine virtuale la comanda
      magazine virtuale la cheie
      cataloage prezentare produse
      site de tip portal
      site la comanda

ultimele proiecte realizate
      www.ralmi.ro
      www.dgmguard.ro
      www.devihov.ro
      www.aquarell.ro
      www.alizmetab.ro
      www.bodyharmony.ro
      www.e-galaxy.ro